Op 1.7.17 gaan Willem en ik trouwen en de voorbereidingen zijn in volle gang! Ik probeer van ieder moment zo intens mogelijk te genieten want zoals met alle leuke dingen in het leven time flies!

In mijn nieuwste trouw update vind ik mijn trouwjurk en geef ik jullie een uitgebreide update over de voorbereidingen naar de grote dag toe!

Dankjewel voor het kijken en vergeet je niet hier te abonneren om op de hoogte te blijven wanneer er weer een nieuwe update is!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Femke

  Je gaat de 28e weer naar Nijmegen! Verderop in de straat van Wild at Heart zit een heel toffe speelgoedwinkel, De Regenboog. Zeker even heen voor Pip! En er zit een nieuw winkeltje in de stad dat ‘Wonder for kids’ heet, helemaal je stijl geloof ik. Tof Instagram account hebben zij. Zo leuk om te zien hoe jullie alles aanpakken. Wij trouwen 1 dag voor jullie.. heel veel plezier met alle plannen! Xxx

  Naam: E

  Super leuk! Wij trouwen ook 1 juli!! Zo spannend allemaal!! Maar er komen zoveel kosten bij kijken!! Mag ik vragen hoeveel jullie ongeveer kwijt zijn??!
  Liefs!

  Naam: Anouk

  De trouwmuts!! Daar moest ik gelijk aan denken bij een naam voor deze vlog!!

  Naam: Mariska Vermeulen
  Website: http://glittersenconfetti.nl/

  Wat een leuke video, bijzonder dat we een kijkje mogen nemen in het weddingdress-shoppen. Ik ben heel benieuwd wat voor jurk je hebt gekozen voor de grote dag! Succes met de rest van je voorbereidingen. X. Mariska

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *