Pip was 14 augustus precies 4 maanden oud en ik wist niet hoe snel ik naar de supermarkt moest rennen om een wortel te kopen. Over een jaar vieren we je verjaardag met taart hoor Pip, dat beloof ik ;-). En ondanks een bord gepureerde wortel er veel minder gezellig uitziet als taart hebben we in de 'bereiding' minstens zoveel liefde stoken want Pip kreeg haar eerste hapje!

In mijn nieuwe Mom first time video vertel ik over de verschillende stromingen binnen vast voedsel, deel ik tips voor baby's eerste hapjes en laat ik jullie uiteraard de beelden van Pip haar ALLER eerste hapje zien. Enjoy!

Stemmen voor de Mom Blog Award kan hier!
En klik hier als je het artikel wilt lezen over baby's slaapritme.

Heb je zin in andere babytalk? Kijk dan hier o.a. te lezen waar ik mij als moeder schuldig aanmaak, waarom moedermaffia verboden zou moeten zijn en hoe het voelde om zwanger te zijn!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Laura
    Website: http://neverdullmoments.wordpress.com

    Dat stukje met Pip is zo schattig! :D Je geeft trouwens ook echt goede tips, deze ga ik zeker onthouden voor ‘later’ ;)

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *