De allermooiste schrik van mijn leven kreeg ik vrijdag 19 mei...in het geheim hebben mijn vriendinnen het vrijgezellenweekend van mijn dromen voorbereid. En al die voorbereidingen hebben ze ook nog eens vastgelegd!

In de eerste video deel ik met jullie dit waanzinnige proces en in de tweede video zien jullie mijn reactie en de uitwerking van het weekend! Kijk lekker mee en dan deins ik ondertussen verder op mijn roze wolk...oh whát a weekend!

 

Dankjewel voor het kijken!!

Veel liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Danielle
  Website: http://www.allesvandaan.nl

  Superleuk om te kijken, wat een liefde en wat een organisatie!

  Naam: Claudia

  Wauw! Wat mag jij je gelukkig prijzen met zulke lieve vriendinnen! Heel mooi om te zien, zelfs een beetje jaloersmakend :)

  Veel succes met de laatste voorbereidingen voor jullie huwelijk! Het gaat vast net zo onvergetelijk worden.

  Geniet!

  Liefs

  Naam: Joyce

  Geweldig! Wat een origineel weekend!! Knap georganiseerd.
  Zou je me kunnen vertellen waar je die leuke tentjes kan huren?? Vind ze super leuk!

  Thx! x

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *