Sinds Pip meer en meer de wereld om haar heen aan het ontdekken is en naar alles grijpt wat in haar buurt ligt ben ik mij gaan verdiepen in babyspeelgoed. Wat voor soort speelgoed is er? Wat daagt haar uit en welke stromingen zijn er?

Meda door het kinderdagverblijf is onze interesse gewekt voor voornamelijk hout en passief speelgoed. Dit houdt in dat we haar speelgoed aanbieden zonder batterijen waarbij ze zelf moet ontdekken wat het is en wat ze ermee kan. In onderstaande video ga ik er wat uitgebreider op in en laat ik Pip haar favorieten zien!

Heb je zin in andere babytalk? Kijk dan hier om o.a. te lezen welke 4 clichés rondom het moederschap voor mij niet gelden, waarom moedermaffia verboden zou moeten zijn en hoe het voelde om zwanger te zijn!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Pleun

    Hallo Rachel,

    Het is inmiddels alweer eind januari en de maand april komt steeds dichterbij…en dus ook de 1e verjaardag van onze kids. Ik ben op zoek naar leuk passief speelgoed wat ik aan onze gasten zou kunnen vragen. Heb jij nog leuke tips?
    Groetjes,
    Pleun & Guus

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *