Nog 22 nachtjes slapen tot ik op mijn paasbest ten tonele zal verschijnen. De adrenaline giert door mijn lichaam en de dag nadert waarvan ik dacht dat-ie nooit zou komen. Zo’n goede vijf seizoenen zaten tussen Willems aanzoek en onze dag. Maar shit just got real!

Het draaide de afgelopen maanden grotendeels om de voorbereidingen, maar zo’n maand voor de grote dag is bijna alles geregeld en breekt nu het moment aan dat ik voornamelijk nog aan mezelf hoef te denken.

Dikke kans dat ik er op de dag zelf amper bezig ben met mijn uiterlijk, maar de voorpret is zo leuk dat ik zou willen dat het nooit ophield. En onder het mom van voorpret zijn er drie dingen die ik al heb gedaan/waar ik mee bezig ben. Zo heb ik een paar weken geleden mijn tanden laten bleken. I love it! Ik ben sinds 6 weken aan het trainen met een personal trainer en daarmee ben ik tot nu toe 8 centimeter kwijt om mijn buik (uiteraard gaat dit gepaard met gezond eten).

Daarnaast slik ik de voedingssupplementen van Swisse. Op menig trouwblog/forum kwam dit voorbij dus ook ik heb het niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Swisse Haar, Huid en Nagels voedt van binnenuit waardoor het aan de buitenkant gezonder oogt, glanst en straalt.

Hoe werkt het?
De multivitaminen slik je dagelijks. Ik heb het onderdeel gemaakt van mijn beauty routine. En het supplement bevat de volgende hoofdingrediënten:

 • Biotine, wordt ook wel vitamine B8 of vitamine H genoemd en is belangrijk voor de groei en herstelprocessen van je haar en nagels.
 • Zink is nodig voor een gezond immuunsysteem. Daarnaast is zink van belang voor het herstellend vermogen van de huid.
 • Vitamine C zorgt als antioxidant voor het verwijderen van vrije radicalen in je lichaam. Daarnaast zorgt deze vitamine voor de versteviging van je cellen.
 • Silica, is een belangrijk onderdeel van de collageenproductie, wat essentieel is voor je haar, huid en nagels.

Heb je mijn bruiloft Q&A al gezien? Hierin geef ik niet alleen antwoord op de vraag hoe ik mij lichamelijk voorbereid, maar ook wat de dresscode is, de rol van Pip en wat onze weddingplanner voor ons doet!

As we speak heb ik de aller aller laatste voorbereidingen getroffen en een aantal afspraken ingepland.

Maandag 26 juni, 2 dagen voor mijn vertrek naar Frankrijk staat het volgende op de planning:

Waxen
Ik wax al jaren en ik zwéér erbij. Er is al in zo’n 4 jaar geen scheermes daaronder aan te pas gekomen en maandelijks ben ik met 1 waxbeurt klaar voor de hele maand. Ideaal. Maar als er één moment is waarop ik mezelf sowieso smooth in mijn outfit wil hijsen dan is het wel op mijn trouwdag, haha.

Spraytan
Nog nooit heb ik gebruik gemaakt van een spraytan. Ik heb van mezelf een kleurtje (thanks dad!) dus een zonnebank of een spraycabine heb ik werkelijk nog nooit van de binnenkant bekeken. Maar als ik dan toch een moment uit mag zoeken waarop ik dit eens ervaar…juist.

Nagels
Met mijn nagels wil ik iets bijzonders, niet zomaar een kleurtje, maar net iets anders. En daarvoor moet ik natuurlijk bij queen Jessica Scholten zijn! Wat zij maakt is kunst en ik kan niet wachten om maandagochtend voor de allereerste keer tegenover haar plaats te nemen!

Wimpers
Veel make-up zal ik op de grote dag niet dragen, althans niet meer dan normaal. Maar om ervoor te waken dat ik mijn ‘net niet dag’ heb betreft mijn wimpers (story of my life) laat ik wimperextensions zetten. Ooit één keer eerder gedaan en ook hier zweer ik bij!

Ken je deze super handige beauty checklist eigenlijk al? Een heerlijk lijstje om af te vinken.

image-2017-05-30 (4)

Hoe je je ook voorbereidt, je zal de mooiste van de dag zijn. Maar van een beetje extra shinen is nog nooit iemand slechter geworden ;-).

Liefs,
Rachel

Wellicht vind je dit ook leuk:
Dit zijn mijn trouwschoenen
*
De trouwjurken die het niet zijn geworden
* Hier gaan wij trouwen!

- Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. Swisse -

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Claudia

  Hi Rachel,

  Allereerst SUPER leuk om jouw blogs te lezen over jullie huwelijk en de voorbereidingen ervan. Ik ga zelf trouwen eind september en haal veel inspiratie uit jouw verhalen!
  Ben ook heel erg benieuwd waar je de mooie kimono hebt gekocht die je op bovenstaande foto aanhebt? Is echt prachtig! Zelf ben ik op dit moment hard opzoek naar zoiets.
  Hoop van je te horen.

  Liefs, Claudia

  Naam: margretha

  Merkte je veel verschil door het slikken van de voedingssupplementen? Waarin merkte je dit verschil?

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *