Met regelmaat worden en pakketjes bij mij thuis bezorgd en soms maak je zo'n pakketje open en gaat je hart sneller kloppen. En dat was dit keer het geval. De inhoud was niet exclusief of duur, maar wel bijzonder en dat gaf mij een reden om dit met jullie te delen!

Het pakketje dat ik open maakte bestond uit 'Onder-je-kussen-kaartjes'. Met behulp van deze kaartjes vertel je tijdens het bedritueel aan je kindje wat je aan hem of haar waardeert. Je schrijft het vervolgens op het kaartje en om het ritueel extra bijzonder te maken mag je mini het kaartje onder zijn of haar kussen leggen. De kaartjes zijn onwijs leuk geïllustreerd en ik werd hier zo enthousiast van omdat je je kind hiermee het allergrootste cadeau kan geven; aandacht.
image-2017-03-10 (1)

image-2017-03-10

Alle kaartjes en daarmee dus jullie herinneringen stop je terug in het bakje en zo blijven de momenten voor altijd bewaart. De tijd vliegt al zo snel voorbij dat ik dit een super leuke en mooie manier vind om bewust in het moment te zijn en gedachtes van dat moment ook vast te leggen, voor altijd.

Bekijk maar eens dit filmpje en zie meteen hoe het werkt:

'Speak to your children as is they are the wisest, kindest, most beautiful and magical humans on earth. For what they believe is what they will become'

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Anne
    Website: http://www.annemoison.nl

    Wat een mooi idee zeg! Mijn kindje is er nu nog te klein voor, maar ik zou het geweldig vinden om te doen als hij wat groter is. Mooi momentje om samen de dag af te sluiten.

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *