De aanloop naar onze bruiloft was één groot creatief proces. Creëren in welke vorm dan ook vind ik het allerleukste wat er is en daarom dompelde ik mij dan ook helemaal onder in het liefdesfeest van ons leven! Een bruiloft hangt naar mijn idee niet vast aan tradities, maar aan persoonlijke elementen waarbij ruimte is voor álles wat je leuk vindt en waar vooral geen ruimte is voor dingen die je niet leuk vindt. Voor één dag kan je de wereld creëren waarin je het liefst zou willen leven.

Hoe persoonlijker de dag, hoe leuker! En mijn zoektocht naar een webshop met toffe items waarmee ik mijn gasten kon verwennen of die ik toe kon voegen aan de styling eindigde eigenlijk waar die begon. Wie gaat trouwen kan namelijk niet om Weddingdeco.nl heen.

Weddingdeco is de hipste trouwwebshop van Nederland. Voor mij was het echt een verademing dat ik mijn Pinterest bord vertaalt zag worden naar producten in hun webshop. En voor de duidelijkheid, dit is geen ordinair verkooppraatje; #nospon swa. Deze newlywed wenst jou gewoon net zo'n relaxte voorbereiding toe zoals ik die heb ervaren en het scheelt wanneer een ander het voorwerk al voor je heeft gedaan. You'll thank me later.

Op Weddingdeco kan eigenlijk ieder type bruid haar hart ophalen. De minimalistische bruid, de vintage bruid, de boho bruid, de romantische bruid, maar ook team bride! Is het ooit aan jou de eer om een vrijgezellenfeest te organiseren en wilt de bruid niet in een kippenpak door de stad? Weddingdeco.nl it is, doe er je voordeel mee en de bruid zal je eeuwig dankbaar zijn.

Ik heb voor onze gasten via de site pakketjes samengesteld die bij aankomst op de kamer op hun nachtkastje stonden. Denk aan gepersonaliseerd katerwater, tissues (only for happy tears), chocolade en een houten waaier. Check deze video voor de voorbereidingen en het eindresultaat!

Waar ik ook zo enorm blij mee ben is ons ringendoosje. Het was een snoepwinkel aan keuzes, maar deze paste perfect binnen onze styling en het gepersonaliseerde tekstje binnenin is een cute detail.

image-2017-10-25 (10)image-2017-10-25 (7)

Ook zo'n parel van een vondst vond ik de vows boekjes. Niet alleen zagen de boekjes tijdens het moment en op de foto er leuk uit, maar op deze manier hebben we onze geloftes voor altijd op een bijzondere manier gebundeld.

image-2017-10-25 (1)image-2017-10-25 (6)vowswillem weddingdeco

Er komt nog een apart artikel over de cadeau's die wij aan onze bruidsmeisjes en bruidsjonkers hebben gegeven, maar wat ik al wel kan verklappen is dat deze prachtige ochtendjassen daar één van zijn. I told you so...deze site brengt al je Pinterest musthaves tot leven!

image-2017-10-25 (2) image-2017-10-25 (3)

De styling van onze bruiloft werd verzorgd door Te leuk trouwen, maar deze servetten kon ik zelf niet laten liggen. Naast een persoonlijke kaartje dat de gasten vonden aan tafel gaven de servetten net even die persoonlijke touch waar ik zo naar op zoek was. En hoe pretty steekt het goudfolie af tegen het zwart? Ze hebben de servetten overigens in allerlei verschillende kleuren, maar deze combi matchte perfect bij de rest van onze tafelstyling.

image-2017-10-25 (4)image-2017-10-25 (8) image-2017-10-25 (9)

Een ander funny item in de categorie kon ik niet laten liggen was dit alternatieve gastenboek! Op de blokjes konden onze gasten een boodschap achterlaten en ik kan je vertellen, ze zijn met het uur grappiger, funziger en hilarischer geworden. Een leuk aandenken dus. En nu we het er toch over hebben. Vanavond maak ik manlief in met een potje jenga!

image-2017-10-25 (11) bohodeco

Ik kan nog uren over deze dag praten dus dat ik ga ook doen. HA! Komende week komen mijn bruiloft artikelen online waarbij ik jullie elke keer wat meer laat zien over deze bijzondere dag die we met een intiem clubje hebben mogen beleven.

Liefs,
Rachel

Wellicht vind je dit ook leuk:
- Onze officiële trouwvideo 
- Dit is mijn weddingteam
- De trouwjurken die het niet zijn geworden

  * Alle foto's van onze bruiloft zijn gemaakt door Lott's

 

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Kim
    Website: http://perfectlittlemoments.nl

    Deze ga ik opschrijven voor onze bruiloft. Wij zijn voor de verjaardagen van ons zoontje al helemaal weg van partydeco.nl

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *