De zoektocht naar mijn trouwjurk eindigde waar die begon, bij Wild At Heart in Nijmegen. Wild At Heart was nummer 1 op mijn lijstje. Maargoed, dat is niet heel vreemd aangezien mijn 'lijstje' alleen uit Wild At Heart bestond. Maar aangezien ik zo lekker van lijstjes maken, afstrepen en weer doorgaan houd maakte ik er ook een voor bruidszaken. En thank god dat ik hier ook ben geslaagd want als het hier niet zou lukken...

Wild At Heart is (pas) open sinds juni 2016 en wordt gerund door beauty Annika! Tijdens de zoektocht naar haar eigen droomjurk kwam ze erachter dat alle mooie merken alleen in steden als Parijs, London, Barcelona, Milaan etc. werden verkocht. De Pinterest jurken waar zij verliefd op was waren niet in Nederland te koop en daar maakt zij nu verandering in. Met haar prachtige prachtige winkel heeft ze ook meteen een frisse wervelwind door bruidszaak Nederland gebracht want bij Annika zie je geen rode vloerbedekking, vazen met nep bloemen en tientallen rijen jurken. In de winkel van Annika wil je wonen. Ze heeft gevoel voor stijl in elke mogelijke vorm.

Ik zei toch dat Annika een beauty is? En zo prachtig is ook haar winkel. Funny fact: deze foto is gemaakt door Lott's photography. Onze fotograaf voor de bruiloft <3!
Ik zei toch dat Annika een beauty is? En zo prachtig is ook haar winkel. Funny fact: deze foto is gemaakt door Lott's photography. Onze fotograaf voor de bruiloft <3!

De jurken kan je omschrijven als romantisch, bohemian, minimalistisch en vrouwelijk. De ene jurk heeft meer het ene van dit en de andere jurk weer meer het ene van dat. 

Ik was lichtelijk gespannen bij mijn eerste bezoek omdat ik A. GA trouwen (!!) B. Mij continu afvroeg 'wat als ik 'm hier niet vind en dit het einde van mijn lijstje betekent?' En C. Ik verhalen hoorde van bride to be's die een beschrijving van hun ideaal jurk moesten geven en a.d.h.d.v. werden jurken voor hen uitgezocht zonder dat ze zelf door de rekken mochten gaan. Say whut??

Niks van dit alles gebeurde gelukkig!! Behalve dat ik ga trouwen dan...dat nog wel.

Annika liet alle jurken stuk voor stuk zien, liet mij de stof voelen en gaf een korte toelichting bij iedere jurk. 

Ik paste een aantal jurken en deel ze graag met jullie! Wellicht heb je enkele  al op mijn Instagram gezien, dan had je de primeur ;-). Maar ook voor mijn niet Instagram volgers komen ze nu op een rijtje voorbij. 

De achterkant van de jurk vond ik geweldig, uniek en simpelweg prachtig! De voorkant vond ik mijzelf minder mooi staan...
Processed with VSCO with c4 preset
Processed with VSCO with c4 preset
IMG_3352

Deze two pieces rok zat fantastisch (!). De stof was zó zacht en danste om mijn benen. Maar ik vond mezelf er te schattig van worden...
IMG_3353

Deze jurk is too die for! Maar echt. Stijlvol, anders dan anders en een prachtige combi van two pieces meets dress. Snappie? In de top zit maandenlang handwerk en daardoor was de jurk boven budget.
IMG_3357

Deze two pieces combi vond ik heel gaaf, maar ik voelde mij er niet mezelf in. Kan ik het uitleggen? Nee. Het was een gevuul, witte nie.
Processed with VSCO with c4 preset

Van deze jurk was mijn moeder helemaal weg. En geef d'r eens ongelijk. Hij is heel mooi. Maar ik voelde 'm zelf niet. Het is niet de jurk waarin ik mezelf zie trouwen.
IMG_3358 IMG_3359

En dat dit pareltje. Tja, wat kan je hierop aanmerken? Niks. Behalve dat de jury (mijn bruidsmeisjes + zus) het erover eens waren dat DE jurk iets bijzonderder is en beter past op onze locatie...IMG_2636trouwjurk2

Nu heb ik het de hele tijd gehad over de jurken die het niet zijn geworden, maar welke jurk is het dan wel geworden? Een foto laat ik uiteraard niet zien (want verrassing voor de bf). Maar wat kan ik er wel over zeggen?

 • De jurk past perfect in het plaatje van onze dag. Of zoals mijn zus zo mooi zei 'met bovenstaande jurk (wat een goede nummer 2 is geworden) kan je overal trouwen...van het gemeentehuis tot in een zaaltje tot in een kerk. Maar met jouw jurk trouw je in Frankrijk en in de stijl van jullie dag.' Hmm...
 • Sexy (yes, het is gelukt om een jurk te vinden die mij niet schattig maakt haha)
 • Emmy 'ik raak niet uitgekeken.' 
 • Het is een jurk die je moet staan
 • Bijzonder 

To be continued...

Hebben jullie een idee hoe de jurk eruit zal zien? Laat het mij weten op Facebook :). Ik ben benieuwd!

X
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Sarah Hautier

  Oooh wat een prachtige jurken Rachel! Helemaal mijn stijl je straalt echt!

  Naam: Sonja

  Oooh dit vind ik zo tof! Je ziet er overal echt prachtig in uit en ik ben superbenieuwd naar wat je uiteindelijke keuze is geworden.

  Bruidsjurken kijken is echt mijn guilty pleasure. Heb absoluut geen haast met trouwen, maar a girl can dream, right … ;)

  Naam: Zoë

  Hi Rachel,
  Wat een mooi artikel is dit! En wat staan alle jurken je mooi!! Ik kijk uit naar DE jurk…
  Liefs Zoë

  Naam: Loes
  Website: http://www.levendeloes.nl

  Wat een prachtige jurken! Ben heel benieuwd naar degene die je uiteindelijk gekozen hebt.

  Naam: Aileen
  Website: http://Www.prettybusiness.nl

  Ow, wat een prachtige jurken allemaal. En wat veel werk toch, al dat uitzoeken. Ben benieuwd naar je definitieve keuze.

  Naam: Kim
  Website: http://perfectlittlemoments.nl

  Stuk voor stuk prachtige jurken! Ik schrijf de winkel even op voor mijn eigen bruiloft.

  Naam: levende autist
  Website: http://levendeautist.wordpress.com

  Wauw, het zijn allemaal hele mooie jurken. Ben benieuwd naar jouw jurk!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *