1. Links staat op de roltrap
Er zijn ook mensen die haast hebben ja!

2. Kauwgom eten
In de auto, op de fiets, achter het fornuis, in de tuin, je kauwt jezelf maar een eind in de rondte, maar niet in mijn gezicht. Dankjewel!

3. Bovenaan de roltrap stilstaan
Tuurlijk, wij wachten wel even totdat jullie eruit zijn of het linksom of rechtsom wordt. Geef je een seintje als we weer door kunnen lopen?

4. Ov kaartje zoeken voor het apparaat
Dat je je ov kaart onderin je tas moet zoeken als je op het station bent is 1, maar dat je die ov kaart onderin je tas moet zoeken voor de incheck paal is echt heel erg irritant. Niet meer doen dus.

5. Wachten midden op het winkelpad
Vooral mannen hebben hier een handje van. Terwijl Margreet op d'r gemakje aan het winkelen is besluit Henk er niet achteraan te sjokken, maar een vaste plek in de winkel in te nemen. Het gangpad is hierbij favoriet. Vrouwtjes kijken. Groot gelijk Henk, maar pleur de sodemieter op uit het pad.

6. Aan het gangpad gaan zitten in de trein
 Oke, tussen negen uur 's ochtends en drie uur 's middags mag je gewoon lekker gaan zitten waar je wilt, maar in de spits  is de trein helaas niet alleen voor jou en je poezelige gezichtje. Schuif dus even door naar het raam zodra het druk wordt. Dank u vriendelijk.

7. Je zonder enig besef van de wereld op het fietspad begeven
Je fiets op een openbare weg lieverd. Gedraag je daar dan ook naar. Het is heel simpel, je steekt je hand uit als je links of rechts afslaat en je kijkt even achterom als je gaat inhalen. It's really that simple.

8. Uitnodigingen voor Candy Crush versturen
Nee, ik wil geen candy crush met je spelen. Nu niet. Nooit niet.

Dit gezegd hebbende wens ik jullie allemaal een fijne dag!

ZOEN x Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Joanne
  Website: http://www.alittleadventurous.com

  Hahaha ik heb echt even moeten lachen om dit artikel. Ik kan me om deze dingen soms zooo ongelofelijk frustreren. Ik weet het, niet goed, maar heerlijk om ze even uitgeschreven te zien.

   Naam: Rachel

   Hahah, ik ben blij om te zien dat ik niet de enige ben die zich hier ongelofelijk aan kan storen. Maar ik heb het nu van me afgeschreven en mij zal je er nooit meer over horen haha!

   Rachel
  Naam: Sjess

  Oh, nummer 7 is zoooooooo herkenbaar! Ik fiets elke werkdag 10 km heen en terug door de stad en er zijn gewoon zoveel mensen die niet hun hand uitsteken of achterom kijken bij het inhalen! En nog zo eentje, langzame(re) mensen die je net hebt ingehaald die dan weer links voor je gaan staan bij het stoplicht. Waarom?! Je houdt alles iedereen op!

   Naam: Rachel

   Hahah, dat voor je gaan staan idd nadat je die persoon hebt ingehaald! Wat doe je??

   Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *